Nie jesteś zalogowany na forum.
+MICHAL POWIEDZIAL 'FIUUU' SPOGLADAJAC NA ZDJECIE PENTAGONU - ZWOLANO WIELKIE ZGROMADZENIE DOTYCZACE BEZPIECZENSTWA NA SWIECIE - W ZGROMADZENIU BRALA UDZIAL NAWET NAUCZYCIELKA Z TECHNIKUM DO KTOREGO UCZESZCZAL MICHAL JACEK PERLIKOWSKI W LATACH 2008-2012.
WSZYSCY ZYJA TYLKO I WYLACZNIE MYSLAMI O MICHALE JACKU PERLIKOWSKIM CZYLI O MNIE.
TYLE SLOWAMI WSTEPU.
Wiele z osob sledzacych mnie mysli ze skoro pracuje w wojsku albo w policji to z pewnoscia uciesze sie szczerze na ich widok - niestety musze codziennie im przypominac ze nie - ze ich nienawidze i to sie nie zmieni, niezaleznie jak sie nauczyly te osoby przenosic smarki, wydzieliny z pochwy albo unosic brew. To szczera nienawisc i niechec do tych osob stala szczera i niezmienna.
+ pies doG i Misiu - kaliber 44 plus i minus backmasking...
O Boze daj zeby to byl Misiu spiewa od tylu Swietej Pamieci Piotr Luszcz.
Czy to aby lepiej dla swiata ze to jednak Misiu? Prosze Pamietac ze mapa Anglii to Misiu a za nim Lord Chilled a Misiu to ja czyli administrator tego forum. Tego czy to lepiej nie wiecie ale probujecie odgadywac. Prosze pamietac ze flaga Anglii to czerwony + na bialym tle. Prosze pamietac ze Misiu to najpiekniejsze zdrobnienie od mojego imienia Michal. Prosze pamietac ze chal to dzwiek oznaczajacy szczekniecie psa.
LUDZIE SIE MODLA ZEBY TO JEDNAK BYL MISIU, OOO ELENORA...
'AH TE CIALO, AH TA DAMA NO PATRZCIE JAKA RZEZ
A MOZE MIS BY SIE POZBIERAL JEDNAK W MARTY RAMIENIACH?
DAMA MASA TYCH DWOCH + i -siu....
Ja przemierzam z Muza swiat...
A SWIAT PEWNIE MYSLAL SKRYCIE, ZE ODMIENI SWOJE ZYCIE.. PORAZ KOLEJNY ROZCZAROWANIE POCZUL... DOROSLEMU FACETOWI NAPLYWAJA LZY DO OCZU... DLA WAS JEST TO... NIEMOZLIWE. HAHAHAHA