Nie jesteś zalogowany na forum.
Wczoraj sie dowiedzielismy o kolejnej chorej i obrzydliwej zbrodni pary Adama i Iwony Perlikowskiej, polegajacej na zepsuciu penisa psa cezara i ucieciu mu ogona - bo Iwonie sie nie chce sprzatac - niszczac tym samym psu Cezarowi cale zycie, i zmuszajac mnie do ogladania przez ponad 10 lat chorego psa - patrzac na to rownoczesnie sami. Co swiadczy o ich chorobie psychicznej i wielkim zacofaniu.
To o tym co wczoraj sie dowiedzielismy, pragne jednak przypomniec ze takich rzeczy dowiadujemy sie kilkadziesiat razy dziennie i w kolko sa to sprawy pochodzace z tego samego grona z Inowroclawia i Janikowa, moja rodzina, znajomi z klas a to z podstawowki a to z gimnazjum a to ze szkoly sredniej lub studiow, lub wychowankowie moich nauczycieli jak np dzieci ktore sa juz dorosle jednak w czasie dziecinstwa uczyla ich moja wychowawczyni etc.
Osoby te za pomoca narzedzi udostepnionych im przez moja armie, jedna z wielu z kilku miliardow roznych armii z tego i z innego swiata dala im mozliwosc przesiedzenia w moim ciele i poogladaniu co robi Bog, jak zyje najlepszy z najlepszych i czlowiek i zolnierz i bog i potwor, dalem niezly pokaz pomagal mi w tym Szatan ale udzial bralo w tym przedstawieniu wiele osob podszywajacych sie pod szatana i pode mnie, psujac cala zabawe mowiac w kolko o gwalcie.
Dzis osoby te chca podobnie jak w 2022, 2018 roku itd. i jak to zrobili w tym szpitalu po prostu powiedziec mi ze jestem ''chory psychicznie'' mimo iz zachowania na ktore chca zwrocic uwage pochodza od nich, Bog Mis czyli ja - tak sie nie zachowuje, jestem zdrowy zarowno psychicznie jak i fizycznie.
Koncentruja oni na tym cale swoje sily, probujac mnie zdenerwowac w obecnosci innych lub obrzydzic mi kazda chwile zycia dotykajac mojego penisa, jader lub sutkow piersiowych.
Osobiscie uwazam takich ludzi za zenujacych, takich ktorzy robia takie rzeczy komu kolwiek poza osobami robiacymi takie rzeczy z mojego rozkazu innym.
Poza tym ludzie probuja mnie wrobic w jakie kolwiek przestepstwa seksualne, robia to glownie gwalciciele z policji i wojska ale nie tylko z inowroclawia i janikowa ale rowniez z warszawy i nottingham w anglii (jest wiele miast nottingham w tym 2 na planiecie zetiemia99999639624364369436982876237862 na ktorej wlasnie jestesmy.
Ja przemierzam z Muza swiat...
A SWIAT PEWNIE MYSLAL SKRYCIE, ZE ODMIENI SWOJE ZYCIE.. PORAZ KOLEJNY ROZCZAROWANIE POCZUL... DOROSLEMU FACETOWI NAPLYWAJA LZY DO OCZU... DLA WAS JEST TO... NIEMOZLIWE. HAHAHAHA