Nie jesteś zalogowany na forum.

Jak juz rozumiecie, jestem czlowiekiem mam 33 lata - dzis, tak jak i wczoraj i jutro.
33 lata rozpoczalem 27 grudnia 2025 roku, obchodzac 33 urodziny - bo urodzilem sie 27 grudnia 1992 roku - w tym roku rozpoczne 34 rok zycia 27 grudnia 2026 roku.
Dla wielu z was jestem bogiem, dla wielu prorokiem dla niektorych najlepszym przyjacielem dla niektorych jedynym.
Niektorzy wiecznie powtarzaja Miss You... co brzmi podobnie do MiSiU ... nie bez powodu pisze w ten sposob swoje zdrobnienie, pseudonim - nick. MISIU... Nie jestem z Slu gangu, lecz kiedys bylem fanem peji slums attack. Aktualnie tego czlowieka jak i calego zespolu - nienawidze, uwazam peje decksa i icemana za zboczencow, gwalcicieli i pedofili ktorzy przemoca zmuszaja kobiety do seksu. Tak jak mnie przemoca i za pomoca porwan do czynnosci seksualnych zmuszaja :
NHS, Angielska policja i wiele innych osob ktorych osobiscie nie poznalem i nie chce poznawac - uwazam ze nimi powinna sie zajac policja, lub wojsko - poniewaz na zlecenia popularnego w stanach zjednoczonych harrego, jak i popularnego w anglii williama, chroni ich wojsko.
aktualnie znajduje sie w szpitalu psychiatrycznym w anglii niedaleko nottingham kegworth albo jakos tak, nie chce tu byc jestem tu wbrew mojej woli, caly pokoj jest pokryty lustrami za ktorymi sa ukryte kamery - po to by nagrywac mnie nago i po to by wmawiac mi i innym ludziom lub zwierzetom ze jest cos nie tak z moim zdrowiem psychicznym. Po to by wywolywac u siebie (nie u mnie lecz u porywaczy z nhs i angielskiej policji i angielskiego wojska podniecenie seksualne) Tak jak mowilem w intrydze przeciwko mnie z pewnoscia bierze udzial wiecej osob - w tym moja matka, moj brat, komendant bydgoskiej policji, niektorzy pacjenci - glownie homoseksualisci. Lecz jest tu kilka osob ktore wydaja sie byc w porzadku - lecz sa z pewnoscia wykorzystywani przeciwko mnie.
dzis zostalem otruty za pomoca zastrzyku ktory wywoluje - drzenie rak, i przemiane meskich gruczolow piersiowych w damskie - czyli uszkadza cialo - bezpowrotnie. Probuje za wszelka cene sie stad wydostac, oskarzyc osoby ktore zaatakowaly mnie lub zlecily ten atak - od gory do dolu - wiem ze kazda z tych osob klamie, klamala i bedzie klamac - ze robia to np; legalnie ze tego potrzebuje. Ja tego nie potrzebuje oni sa po prostu zlosliwi, przestraszeni, agresywni i glupi.
To wszystko.
Wiem tez ze lek ten z uwagi na wsparcie od Boga ktore otrzymuje i od Smierci ktora na zawsze jest ze mna - jest przetransferowywany do wszystkich ludzi na calyyyyyyyyyyym swiecie!!!!!!!!!!! i zwierzat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za pomoca metody nikomu nie znanej.
Pozdrawiam.
PS: od dzis nie bede w kazdej wiadomosci przypominal ze ja to ja - mimo ze porywacze i inni zboczency i inne agresywne i chore psychicznie osoby probuja mnie do tego wszystkimi mozliwymi metodami zmusic.
Wiadomość dodana po 01 min 27 s:
sing for the moment - terrorym ski sklad ( spiewa peja ze slums attack i wisniowy - oby 2 nienawidze - ledwo ledwo ledwo skrzecza !!!! )
a generalowie? podpisuja rezolucje...
MY SCHOWAMY SIE W LESIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAK SAMO JAK SMIERC MAM SWOJE WLASNE RADIO... KODY ZIELONY SZERSZEN....
TAKI NASZ DESEN I KAZDY WIE JAK WYGLADAMY... AVEPERLIK...
ODPIERDOL SIE WLADZO!
Ja przemierzam z Muza swiat...
A SWIAT PEWNIE MYSLAL SKRYCIE, ZE ODMIENI SWOJE ZYCIE.. PORAZ KOLEJNY ROZCZAROWANIE POCZUL... DOROSLEMU FACETOWI NAPLYWAJA LZY DO OCZU... DLA WAS JEST TO... NIEMOZLIWE. HAHAHAHA

KURWY PROBOWALY ZABLKOWAC TEN POST.... JAK WSZYSTKO CO ROBIE....
MUSZA TRAFIC DO WIEZIEN.
Ja przemierzam z Muza swiat...
A SWIAT PEWNIE MYSLAL SKRYCIE, ZE ODMIENI SWOJE ZYCIE.. PORAZ KOLEJNY ROZCZAROWANIE POCZUL... DOROSLEMU FACETOWI NAPLYWAJA LZY DO OCZU... DLA WAS JEST TO... NIEMOZLIWE. HAHAHAHA