Michał i Śmierć. JHWE Szatana. 1 + 1 = M NIE = 9.

Forum wielotematyczne pomagajace zrozumiec czym jest swiat, zycie ziemia kosmos niebo i pieklo.

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

NAZYWAM SIE MICHAL JACEK PERLIKOWSKI JESTEM ADMINISTRATOREM TEGO FORUM - AVEPERLIK - MiSiU.

#1 2026-02-07 16:55:51

aveperlik
WIELKI MISTRZ.
Liczba postów: 106
WindowsChrome 144.0.0.0

Pobyt w szpitalu czyli co u mnie.

Jak juz rozumiecie, jestem czlowiekiem mam 33 lata - dzis, tak jak i wczoraj i jutro.
33 lata rozpoczalem 27 grudnia 2025 roku, obchodzac 33 urodziny  - bo urodzilem sie 27 grudnia 1992 roku - w tym roku rozpoczne 34 rok zycia 27 grudnia 2026 roku.

Dla wielu z was jestem bogiem, dla wielu prorokiem dla niektorych najlepszym przyjacielem dla niektorych jedynym.

Niektorzy wiecznie powtarzaja Miss You... co brzmi podobnie do MiSiU ... nie bez powodu pisze w ten sposob swoje zdrobnienie, pseudonim - nick. MISIU... Nie jestem z Slu gangu, lecz kiedys bylem fanem peji slums attack. Aktualnie tego czlowieka jak i calego zespolu - nienawidze, uwazam peje decksa i icemana za zboczencow, gwalcicieli i pedofili ktorzy przemoca zmuszaja kobiety do seksu. Tak jak mnie przemoca i za pomoca porwan do czynnosci seksualnych zmuszaja :

NHS, Angielska policja i wiele innych osob ktorych osobiscie nie poznalem i nie chce poznawac - uwazam ze nimi powinna sie zajac policja, lub wojsko - poniewaz na zlecenia popularnego w stanach zjednoczonych harrego, jak i popularnego w anglii williama, chroni ich wojsko.

aktualnie znajduje sie w szpitalu psychiatrycznym w anglii niedaleko nottingham kegworth albo jakos tak, nie chce tu byc jestem tu wbrew mojej woli, caly pokoj jest pokryty lustrami za ktorymi sa ukryte kamery - po to by nagrywac mnie nago i po to by wmawiac mi i innym ludziom lub zwierzetom ze jest cos nie tak z moim zdrowiem psychicznym. Po to by wywolywac u siebie (nie u mnie lecz u porywaczy z nhs i angielskiej policji i angielskiego wojska podniecenie seksualne) Tak jak mowilem w intrydze przeciwko mnie z pewnoscia bierze udzial wiecej osob - w tym moja matka, moj brat, komendant bydgoskiej policji, niektorzy pacjenci - glownie homoseksualisci. Lecz jest tu kilka osob ktore wydaja sie byc w porzadku - lecz sa z pewnoscia wykorzystywani przeciwko mnie.

dzis zostalem otruty za pomoca zastrzyku ktory wywoluje - drzenie rak, i przemiane meskich gruczolow piersiowych w damskie - czyli uszkadza cialo - bezpowrotnie. Probuje za wszelka cene sie stad wydostac, oskarzyc osoby ktore zaatakowaly mnie lub zlecily ten atak - od gory do dolu - wiem ze kazda z tych osob klamie, klamala i bedzie klamac - ze robia to np; legalnie ze tego potrzebuje. Ja tego nie potrzebuje oni sa po prostu zlosliwi, przestraszeni, agresywni i glupi.

To wszystko.

Wiem tez ze lek ten z uwagi na wsparcie od Boga ktore otrzymuje i od Smierci ktora na zawsze jest ze mna - jest przetransferowywany do wszystkich ludzi na calyyyyyyyyyyym swiecie!!!!!!!!!!! i zwierzat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za pomoca metody nikomu nie znanej.

Pozdrawiam.

PS: od dzis nie bede w kazdej wiadomosci przypominal ze ja to ja - mimo ze porywacze i inni zboczency i inne agresywne i chore psychicznie osoby probuja mnie do tego wszystkimi mozliwymi metodami zmusic.

Wiadomość dodana po 01 min 27 s:
sing for the moment - terrorym ski sklad ( spiewa peja ze slums attack i wisniowy - oby 2 nienawidze - ledwo ledwo ledwo skrzecza !!!! )

a generalowie? podpisuja rezolucje...

MY SCHOWAMY SIE W LESIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAK SAMO JAK SMIERC MAM SWOJE WLASNE RADIO... KODY ZIELONY SZERSZEN....

TAKI NASZ DESEN I KAZDY WIE JAK WYGLADAMY... AVEPERLIK...

ODPIERDOL SIE WLADZO!

Ja przemierzam z Muza swiat...
A SWIAT PEWNIE MYSLAL SKRYCIE, ZE ODMIENI SWOJE ZYCIE.. PORAZ KOLEJNY ROZCZAROWANIE POCZUL... DOROSLEMU FACETOWI NAPLYWAJA LZY DO OCZU... DLA WAS JEST TO... NIEMOZLIWE. HAHAHAHA

#2 2026-02-07 17:12:51

aveperlik
WIELKI MISTRZ.
Liczba postów: 106
WindowsChrome 144.0.0.0

Odp: Pobyt w szpitalu czyli co u mnie.

KURWY PROBOWALY ZABLKOWAC TEN POST.... JAK WSZYSTKO CO ROBIE....

MUSZA TRAFIC DO WIEZIEN.

Ja przemierzam z Muza swiat...
A SWIAT PEWNIE MYSLAL SKRYCIE, ZE ODMIENI SWOJE ZYCIE.. PORAZ KOLEJNY ROZCZAROWANIE POCZUL... DOROSLEMU FACETOWI NAPLYWAJA LZY DO OCZU... DLA WAS JEST TO... NIEMOZLIWE. HAHAHAHA

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
AVEPERLIK i HWDP.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
capmani - donaciki - zareklamuj-sie-za-darmo - sicz - tsi