Michał i Śmierć. JHWE Szatana.

Forum wielotematyczne majace na celu pomoc i uswiadomienie oraz wprowadzenie nas w lepsze czasy i lepszy codzienny nastroj. Forum ktore pomoze nam zrozumiec wszystko we wszechswiecie i poza nim.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2025-08-04 13:02:52

aveperlik
Administrator
Liczba postów: 2

Notka Administratora Pun.pl

To jest przykładowa wiadomość na Twoim forum w serwisie PUN.pl. Jeśli ją czytasz, oznacza to, że forum zostało poprawnie założone.

Oczywiście możesz już skasować tą wiadomość razem z całym forum testowym.

Wszystkich zmian na forum możesz dokonać w zakładce Administracja, która pojawi się w górnym menu zaraz po zalogowaniu się na forum jako administrator.

W razie problemów z obsługą forum zapraszamy do zapoznania się z FAQ a także naszym forum pomocy, na którym z pewnością odnajdziesz odpowiedź na swoje pytanie [sred])

Mamy nadzieję, że Twoje forum będzie długo wszystkim służyło!

Pozdrawiamy,
Zespół PUN.pl

Wiadomość dodana po 06 min 05 s:
Slicznie dziekuje za odpowiedz, mimo ze juz korzystalem z waszego forum i mozliwosci administracyjnych twierdzac ze jest to najlepszy kreator blogow na swiecie, i we wszystkich swiatach duzo lepszy od wordpressu stawiajac na mozliwosci, oraz czytelnosc oraz prostote obslugi jak i rzecz jasna mila obsluge. I takie tam wiele wiele innych - prywatnych rzeczy ktore dostrzegam jako Michal a tego nie dostrzega czlowiek.

Ja przemierzam z Muza swiat A ty z nienawiscia patrz...

ps: zmienilem nazwe tematu poniewaz, niektorych forumowiczow - bo mowa jest o forumowiczach (Pamietajcie wchodzac na forum automatycznie akceptuja Panstwo regulamin forum stajac sie juz na zawsze forumowiczami.) - wprowadzal on w blad iz jest to tylko forum testowe. To oficjalne forum, pozniej domena sie zmieni na polska domene .pl oraz miedzynarodowa domene .com oraz angielska domene .uk - to bardzo wazne bo czesc postow pisana bedzie na poczatku w jezyku polskim a pozniej w kolejnych dniach, swoje tematy oraz posty bede tlumaczyl na jezyk angielski.

2025-08-05 12:54:34 aveperlik napisał/a:

Dodano - zawsze piszac tylko dodano bede mial na mysli ze przeze mnie.Dodalem odpowiedz na notke administratora pun.pl Przypominam ze ja jestem administratorem forum jhweszatana-mis.oxn.pl - administrator pun.pl to nie administrator tego forum, administratorem tego forum jestem ja AvePerlik w jednym z tematow bedzie kilka informacji o mnie i na moj temat.

Ja przemierzam z Muza swiat...

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
nightcoreworld - tsi - sicz - mylive - prywatneforumforus